Un ghid cu lucruri interesante, lucruri incredibile, lucruri interesante, fapte stupide, fapte nemaipomenite, lucruri vesele, fapte fascinante, lucruri rare, fapte socante, fapte nebunesti, fapte bizare, lucruri stranii, fapte amuzante, fapte intimplatoare, fapte stiintifice. Aici poti afla cele mai interesante fapte care s-au intimplat in lume. Distractie placuta.

marți, 10 martie 2009

Stiati ca...

Stiati ca...Cea mai urata cladire din lume este Hotelul Ryungyong din Coreea de Nord.
Stiati ca...Brasovul a fost infiintat de catre Cavalerii Teutoni in anul 1211.
Stiati ca...Clujul este al treilea oras al Romaniei dupa numarul de locuitori
Stiati ca...Biserica Neagra din Brasov este cel mai mare lacas de cult in stil gotic din sud-estul Europei, numele original al Bisericii Negre este Biserica Sfanta Maria.
Stiati ca...Marea Neagra este cea mai mare structura acvatica anoxica din lume? Termenul de anoxie semnifica un "continut scazut de oxigen" sau chiar o "lipsa de oxigen" si peste 90% din apa din Marea Neagra este lipsita de oxigen.
Stiati ca...Asia este continentul cu cea mai mare dimensiune, cea mai mare populatie si cea mai mare densitate a populatiei.

Un comentariu:

  1. Recomdandrea mea e sa precizezi sursa atunci cand copiezi ceva de undeva. E foarte usor sa fii nesimtit, sa ai bun simt e ceva mai greu. Si vad ca nici tie nu-ti plac lucrurile grele.

    RăspundețiȘtergere