Un ghid cu lucruri interesante, lucruri incredibile, lucruri interesante, fapte stupide, fapte nemaipomenite, lucruri vesele, fapte fascinante, lucruri rare, fapte socante, fapte nebunesti, fapte bizare, lucruri stranii, fapte amuzante, fapte intimplatoare, fapte stiintifice. Aici poti afla cele mai interesante fapte care s-au intimplat in lume. Distractie placuta.

miercuri, 25 februarie 2009

Lucruri interesante...

Stiati ca...este imposibil sa-ti lingi propriul cot.
Stiati ca...daca stranuti cu putere, s-ar putea sa ti se rupa o coasta.
Stiati ca...si daca incerci sa-ti opresti stranutul, exista riscul ca in cap sau din git sa ti se rupa o vena si s-ar putea sa mori.
Stiati ca...si daca incerci, in timp ce stranuti sa tii ochii deschisi, s-ar putea ca ei sa fie presati in afara.
Stiati ca...ca porcii sunt incapabili de a privi spre cer.
Stiati ca...ca 50% din populatia pamintului nu a telefonat sau nu a primit niciunul niciodata.
Stiati ca...ca sobolanii si caii nu pot vomita.
Stiati ca...ca purtarea unei casti audio pentru o ora, face ca numarul bacteriilor din urechea ta sa creasca cu peste 700%.
Stiati ca...ca bricheta a fost inventata inaintea chibritului.
Stiati ca...ca pe plan mondial 23% din aparatele de xeroxat se defecteaza, numai pentru ca exista Stiati ca...persoane care se aseaza pe ele pentru a-si fotocopia posteriorul.
Stiati ca...ca urina lumineaza sub raze ultraviolete.
Stiati ca...ca exact ca amprentele degetelor, amprenta limbii este unica.

10 comentarii:

  1. A aparut primul webcam mobil in Romania, care transmite imagini live de pe sosele si coordonatele exacte ale masinii. Proiectul poate fi vizualizat pe siteul http://www.tourist-informator.info/ro/webcam-mobil/

    RăspundețiȘtergere
  2. sooper tari chiar dak unele din ele le jtiam :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiati ca amprenta urechilor este de asemenea unica? In Anglia este folosita aceasta metoda pentru identificarea infractorilor :p

    RăspundețiȘtergere
  4. *Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, de la mana.....hmm?????

    RăspundețiȘtergere
  5. stiati ca sunteti prosti toti cei care scrieti "jtiam", "sooper", "dak",pariez ca nu stiati,altfel nu mai scriati asa... ma intreb,oare asa si cititi....?

    RăspundețiȘtergere
  6. sobolanii pot vomita. am vazut asta pe Discovery

    RăspundețiȘtergere
  7. lol scrie corect ... esti cam batran si expirat sa inteleg .. generatia de azi are un limbaj "aparte" pe care il foloseste pe internet, ma refer la tineri ... nu stiu ce te incurca asta pe tine chiar crezi ca nu stiu sa vorbeasca si sa scrie corect ?

    RăspundețiȘtergere
  8. ba dobitocilor cu limbaj aparte...jme tzuper cacalici ce sunte-ti ...limbaj de net e ala cu BRB,DND,FMM si etc...nu vocabular de torozan crescut pe strada cu jme...ce jmecheri sunteti voi ba retardatilor?...sunteti niste broaste fara un pic de personalitate ...auzi ce vorbe dau din ei..jme..

    RăspundețiȘtergere